Новини

Еліна Світоліна шукає таланти серед юних тенісистів України!

Еліна Світоліна шукає таланти серед юних тенісистів України!

На честь свята Еліни розпочинаємо інформаційну хвилю щодо ініціативи нашої великої спортсменки, а саме:

Зірка національного тенісу та третя ракетка світу Еліна Світоліна допомагає українському спорту досягти нових висот і запускає проект, покликаний відкрити юні спортивні таланти.

Тенісний табір за підтримки Еліни Світоліної відбудеться з 28 вересня по 5 жовтня 2019 року на кортах нашого українського тенісного центру «Віккорт» (с. Святопетрівське, вул. Господарська, 1, Київська область.)

Взяти участь у спортивному інтенсиві зможуть тенісисти до 12 років. Відбір талантів проводитимуть фахівці міжнародного рівня, які працюють з командами Кубка Девіса і Кубка Федерації. За результатами роботи табору троє найсильніших юних спортсменів отримають подальшу підтримку від Еліни Світоліної.

Тенісний табір відбору працюватиме на базі нашого тенісного комплексу за правилами розробленого положення заходу. /uploadfiles/admin/SVITOLINA_LIST.pdf (Читайте за посиланням)

Для участі необхідно заповнити анкету /uploadfiles/admin/АНКЕТА-3.docx та надіслати на електронну скриньку куратору відбору, заслуженому тренеру України, директору УТЦ "Віккорт" Альоні Свєтовій: asvetova@ukr.net в форматі *pdf не пізніше 21 вересня 2019 року.

Участь для дітей безкоштовна! 

Еліна Світоліна   перша ракетка України, яка встановила безліч національних рекордів. Вона здобула перемогу в 13 одиночних турнірах WTA (Women's Tennis Association), в тому числі WTA Finals 2018. Третя ракетка світу в професійному світовому рейтингу WTA (2019, 2018), півфіналістка турнірів Великого шолома (Wimbledon 2019 і US Open 2019). Підтвердила звання найсильнішої тенісистки України та однієї з найсильніших спортсменок світу в цьому виді спорту.

Дата: 12.09.2019
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space