Новини

ГЛІБ СОНЕНКО - ФІНАЛІСТ UKRAINIAN JUNIOR OPEN G2

ВИХОВАНЕЦЬ УТЦ VICCOURT - ГЛІБ СОНЕНКО - посів ІІ-е місце на останньому континентальному турнірі 2020-го року  ТЕ найвищої ( через цьогорічну пандемію) ІІ-ї категорії для гравців у віці до 16 років - UKRAINIAN JUNIOR OPEN !

Турнір пройшов у м.Дніпрі на кортах ВТК "Мегарон".

У парі Соненко  Гліб з напарником Святославом Колядинським здолали одних із найсильніших учасників турніру - Пономаря Олександра та Гур'єва Олександра з рахунком 7:5 6:2

Спортсмен дуже задоволений своїм результатом та турніром в цілому! 

Нагадаємо, що 4-річного Гліба привів у теніс його батько. Хлопець професійно займався фігурним катанням, баскетболом та танцями. 

І в 11 років він визначився, що обирає великий теніс. Саме з цього часу розпочались серйозні професійні тренування юнака, які і привели його до сьогоднішнього результату.

Гліб дуже любить теніс і з особливою повагою говорить про цей вид спорту : "Теніс - унікальний вид спорту, тут важливі не лише фізичні дані, а й робота головою. Це як шахи, тільки у русі"

Спортсмен дуже вдячний УТЦ Viccourt, своєму тренеру - Богданову Володимиру Вікторовичу та керівнику УТЦ - Свєтовій Альоні Олегівні!

Бажаємо Глібу плідних тренувань і нових перемог!

УКРАЇНСЬКИЙ ТЕНІСНИЙ ЦЕНТР "VICCOURT"

ТУТ СТАЮТЬ ЧЕМПІОНАМИ

Дата: 21.12.2020
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space