Новини

Сабіна Зейналова - фiналіст турниру ITF, II / Панчево, Сербія

Сабіна Зейналова - фiналіст турниру ITF, II / Панчево, Сербія

В 14 км від столиці Сербії знаходиться невелике, але дуже стародавнє містечко Панчево, вперше згадується як торгове в 1153 році, так як розмістилось в місті впадання річки Таміш в Дунай. Помірний континентальний клімат тут дарує незначні перепади температури, але не в серпні 2019 года! На кортах організатора, клубу «Динамо», з 27 по 31 серпня, під час тенісного турніру 2-ї категорії, ITF Junior до 18 років, температура не падала нижче 35 градусів. Це ускладнювало боротьбу за перемогу, але не дивлячись на погодні складності, наш клубний спортсмен Сабіна Зейналова (Україна) усі дні демонструвала високі результати, і в фіналі була в 6-ти розіграшах від перемоги, проте поступилася переможниці турніру Марії Бондаренко (Росія) з рахунком 1 : 6 - 6: 2 - 4: 6.

Сабіна показала дуже високий рівень гри на цьому турнірі, і завоювала очки, які роблять її рейтинг на сьогодні найкращим в її кар'єрі. Вона боролася з гравцями вище категорії, більш досвідченими, але взяла свій необхідний досвід по максимуму.

Вітаємо Сабіну, та її велику родину Зейналових, весь тренерський штаб українського тенісного центру «Віккорт», і її особистого тренера Ореста Терещука, з сильним результатом і важливим досвідом!

Дата: 01.09.2019
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space