Новини

Viccourt CUP by Babolat 2019

Viccourt CUP by Babolat 2019

На кортах українського тенісного центру «Віккорт» стартував міжнародний турнір Viccourt Cup by Babolat під егідою Tennis Europe, 3 категорії для хлопчиків і дівчаток до 14 років. Головний суддя Олександр Пєчонкін.


Традиційно на нашому турнірі ми бачимо друзів з Білорусії, Молдавії, Казахстану. Є представник Великобританії.

Вдало виступають на турнірі серед дівчаток в одиночному розряді наші клубні спортсмени Поліна Зеленцова і Діана Смолінська. Завтра вони грають в чвертьфіналі.

Не зміг здолати в перших колах одиночного і парного розряду своїх суперників, наш Паша Масалов.

Відзначимо перші очки і перемоги на міжнародному рівні нашої Марії Хромової. Перемога в першому колі над Антоніною Новик (Білорусія) з рахунком 6: 4 у вирішальному сеті - прекрасний початок міжнародних виступів.

На жаль, і Марію і Соню Шапаренко жереб звів з другим номером посіву Дашею Журид. Вони обидві програли їй, і закінчили виступи в одиночному розряді.

Маленьку сенсацію в парному розряді принесли Аліна Несмеяновіч і Софія Шапаренко. Вони потрапили в чвертьфінал, обігравши у вирішальному тайбрейку з рахунком 10:7 Реву і Зеленцову.

Не можемо не відзначити, що в турнірі беруть участь наші найяскравіші українські зірочки у віці до 12 років! Це Єлізавєта Котляр, Діана Смолінська та Софія Михайлец. Єлізавєта Котляр не новачок в таких турнірах. Вона завдала поразки Алісії Рева, і буде грати чвертьфінал.

Перемога Діани Смолінської над Марією Феденко у вирішальному сеті скоріше є приємним сюрпризом для тренерського колективу Віккорт - УТЦ, і її тренера Сітковського С.О.

Віримо! GO Ukrainian juniors!

Дякуємо за підтримку генерального спонсора турніру: ТМ "Babolat", головного спонсора клубу ТМ "Домашнє свято", та квітковий бутік "Камелія". Разом з вами ми маємо можливість організовувати просування українських спортсменів на міжнародному рівні, популярізовувати теніс в рідній країні!

Дякуємо!

 

Дата: 18.09.2019
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space