Новини

VICCOURT DAY

Традиційне щорічне свято "VICCOURT DAY" відзначив цими вихідними Український Тенісний Центр "VICCOURT"

Подія відбулась під патронатом Білогородського сільського голови, доброго друга клубу - Овсієнка Антона Михайловича  sv.petrivske.org.ua

VICCOURT DAY - знаковий день для клубу - день, коли збираються декілька поколінь, яких об'єднує любов до тенісу та до Viccourt.
Це спортсмени, любителі, тренери, меценати, партнери та друзі клубу. Це люди, які причетні до історії його створення  та до його сьогодення.

Традиційно на святі пройшов святковий парний турнір, де перемогу отримали пара
АМІРОВ ОЛЕГ / МАСАЛОВ ПАВЛО

Спеціальними гостями свята стали кращі тенісисти України - СЕРГІЙ СТАХОВСЬКИЙ та ІЛЛЯ МАРЧЕНКО.

Сергій не лише відвідав свято, а й презентував надзвичайно смачне і вишукане українське вино "Stakhovsky Wines", яке дуже смакувало всім гостям.

Ілля прибув на Viccourt Day прямо з аеропорту і передав клубу свою важливу нагороду - кубок з ATP CHALLENGER TOUR у італійській Б'єллі, де він обіграв у фіналі екс-першу ракетку світу Енді Маррея.

Співзасновник VICCOURT - Сергій Лашкул завітав на свято та прийняв участь у парному турнірі!

Viccourt day презентував і нового партнера клубу - бренд спортивного харчування "Science in Sport". Кожен міг поласувати протеїновими батончиками та випити відновлювальний напій з електролітами - ізотонік.

Особливої яскравості події додали вишуканий фуршет від готельно-ресторанного комплексу "Бірюза", що у Святопетрівському та  святковий торт, який люб'язно надав ресторан
 "Маріо", що знаходиться на вул.Льва Толстого у Києві.

VICCOURT висловлює вдячність партнерам клубу за найкращі подарунки:

Особлива вдячність за фінансову допомогу у проведенні свята та надання фотопослуг - Білогородському сільському голові - Овсієнку Антону Михайловичу.

Ідейною натхненницею і організатором Viccourt Day вже багато років є директор клубу, заслужений тренер України - Світова Альона Олегівна.
Велика вдячність Вам!
Разом з Богдановим Володимиром Вікторовичем ви завжди надихаєте на Перемогу !!!!

Далі буде...!

 

Дата: 03.03.2021
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space