Новини

Відкриття тенісного тобору "Svitolina Camp 2019"

Відкриття тенісного тобору "Svitolina Camp 2019"

28 вересня 2019 року український тенісний центр "Віккорт" та "Фонд Еліни Світоліної" урочисто відкрили тенісний табір для 20 -ти кращих спортсменів 12 років, на отримання грандів від першої ракетки України - Еліни Світоліної. 


   На відкритті були присутні засновники і команда тренерів українського тенісного центру «Віккорт», представник «Фонду Світоліной» Анна Поповченко та засновник агентства «ТOP-5» і менеджер Еліни Світоліної, Стефан Гуров.

   Відкрила захід директор українського тенісного центру «Віккорт», заслужений тренер України Альона Свєтова. 

У зверненні до спортсменів вона промовила: "Мета цього табору у першу чергу провести вам дуже гарну навчально - тренувальну програму. Подивитися, наскільки спортсмени підготовлені, наскільки ви любите теніс, наскільки ви старанні, наскільки маєте лідерські якості. Друга наша мета, найважливіша, це виявити з вас найкращих. Хто кращий в тактиці, в техніці, фізично, хто може проявляти себе на корті як чемпіон, бути дисциплінованим. Хто може з одного боку берегти себе, з іншого боку проявляти максимум своїх можливостей, які ви можете показати. Ті, що вчили зі своїми тренерами і батьками».

Протягом кожного дня тренери будуть накопичувати свої спостереження за спортсменами, аналізувати і обговорювати всіх гравців, оцінювати, хто був кращим. В кінці восьми днів, буде складено звіти на кожного зі спортсменів і передані у «Фонд Світоліной».

В листопаді місяці, на гала вечері з Еліною Світоліной будуть оголошені імена спортсменів, які отримають гранд і підтримку видатної української спортсменки.

Відзначимо, що гранд отримають саме батьки юного тенісиста, які повинні будуть правильно витратити його на розвиток спортсмена в тенісі.

Таким чином, Еліна Світоліна хоче допомогти розвиватися українським юніорам, щоб вони могли знизити фінансове навантаження і приділити час результативному, професійному тенісу.

Далі до спортсменів звернувся Стефан Гуров, голова агенціїї "Top Five Management" і менеджер Еліни Світоліної: «Ініціатива Еліни Світоліної про виділення грандів юним українським тенісистам, заснована перш за все на її бажанні повернути українському тенісу те, що він зміг дати їй всупереч багатьом складнощам його економічних реалій. Знаючи зсередини питання розвитку тенісу в Україні, вона вирішила допомогти не тільки фінансово, але і як досвідчений спортсмен міжнародного класу - особистими порадами. Адже люди це найголовніший ресурс, а часто більше ніж гранд - це цінна порада! Порада від Еліни безцінна або величезної вартості. Цей кемп, це селекція, це змагання з собою, з іншими. Це важливо для вас, і для всіх хто підтримує ініціативу спортсменки. Адже теніс історично один з найбільш видовищних видів спорту. Він статусний, красивий і дуже популярний. Теніс високо представлений на всіх континентах. Тенісні події проводяться практично щотижня, вони не сходять з екранів, користуючись популярністю в традиційному медійному просторі, та широко обговорюються в соцмережах. Це великі можливості і великі гроші.

 Бажаю всім удачі на цьому грандіозному шляху!».


Команда українського тенісного центру «Віккорт», яка проводить табір:

  • заслужений тренер України, директор  УТЦ «Віккорт» - Свєтова Альона Олегівна;
  • заслужений тренер України, капітан Кубка Федерації 2006-2011, старший тренер Олімпійської збірної України 2008 Пекін квiтня, 2012 - Лондон -  Богданов Володимир Вікторович;
  • майстер спорту міжнародного класу, в минулому гравець національної збірної України, капітан Кубка Девіса 4 - Терещук Орест Олегович;
  • заслужений тренер України, перший тренер Еліни Світолиної - Луценко Андрій Федорович;
  • провідний тренер УТЦ «Віккорт» - Артинська Тамара Володимирівна;
  • провідний тренер УТЦ «Віккорт» - Романова Галина Вікторівна;
  • майстер спорту, тренер з ЗФП (спеціалізація легка атлетика), який виховав призерів Чемпіонатів Світу та Європи до 16 років - Кушнір Сергій Сергійович;
  • менеджер команди України на Кубок Девіса - Богуславський Ігор;
  • лікар спортивної медицини (спеціалізація ортопед) - Савон Олександр Іванович;
  • фахівець зі спортивної психології - Володимир Машир;
  • спеціаліст з реабілітації (масажист) - Еліф Шенера.


Розклад дня спортсменів чітко складено. Розминки, спеціальна і загальна фізична підготовка, теоретичні заняття, індивідуальні та групові тенісні тренування, збалансоване харчування, спортивні ігри, медична та психологічна підтримки.

Оперативна інформація @utctennis #svitcamp

 

Дата: 29.09.2019
×
Записатись до табору
×
Хочу у Viccourt Space